lash lifting hilversum resultaatLash Lifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash lifting techniek worden de wimpers optisch verlengd, om een sprekende blik te krijgen.

Deze behandelmethode is gericht op het liften van de natuurlijke wimpers vanaf de wortel. De lift is tot 8 weken zichtbaar. Een groot voordeel van de behandeling is dat deze kan worden toegepast op klanten die allergisch zijn voor lijmen van wimperextensions.

Voordelen wimperlifting

1. Resultaat is tot 8 weken  zichtbaar.
2. U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.
3. Voelt licht en natuurlijk aan
4. Ogen lijken groter.
5. Geeft een natuurlijke uitstraling.
6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.
8. Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig

Wat is het verschil tussen lash lifting en Wimperpermanent?

Met Wimperlifting lift u uw natuurlijke wimpers vanaf de wortel. 
Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent! 
Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

Behandeling:

De onder wimpers worden afgedekt met speciale patches om te voorkomen dat de onder wimpers vastplakken aan de siliconen pads, u dient uw ogen gesloten te houden gedurende de behandeling. Er wordt bepaald welke siliconen pads het meest geschikt zijn voor uw wimpers en deze worden bevestigd op uw ooglid.

Uw wimperhaartjes worden één voor één bevestigd op de siliconen pads.
Er wordt in drie fases de wimperlift aangebracht ( de inwerktijden zijn afhankelijk van de lengte en dikte van uw wimpers). Als u tevens voor een tint heeft gekozen worden deze geverfd tijdens de behandeling u hoeft hiervoor geen extra afspraak te maken.

Einde van de behandeling:

De siliconen patches worden losgemaakt van uw oogleden en uw wimpers worden gekamd. U mag direct na de behandeling niet in uw ogen wrijven om te voorkomen dat de wimpers in de war raken. U krijgt een after care wimperborsteltje en een after care kaartje mee om uw wimpers optimaal te onderhouden.

 

Lash Volume Lifting behandeling boeken