Bij Wimperextensions-Hilversum zetten we de wimpers volgens de one by one techniek. Dit houdt in dat we op bijna elke eigen wimper een wimper extension zetten. Deze speciale techniek kost wat meer tijd en moeite dan andere technieken, maar het resultaat is het zeker waard! Door de one by one techniek zien de wimpers er erg natuurlijk uit. Ook blijven ze langer zitten dan wimpers die gezet zijn met een andere technologie, namelijk 5 tot 7 weken.

Doordat de extensions op de eigen wimpers zijn gezet, vallen ze uit wanneer de eigen wimper ook uitvalt. Dit is een natuurlijk proces: op elk oog heeft een mens ongeveer 90 wimpers, dus het is logisch dat wimpers soms uitvallen. Wanneer u bij een minder goede salon uw wimpers laat zetten, kan het zijn dat de extensions niet op voldoende wimpers zijn geplaatst. In eerste instantie lijken de wimpers dan heel mooi, maar bij de eerste uitval ziet u dan al dat er wimpers missen. Natuurlijk vinden wij het heel belangrijk dat u ook op lange termijn plezier hebt van uw wimpers. Daarom zijn wij erg zorgvuldig in het zetten van wimpers, en bieden we u op deze website informatie over het onderhouden van de wimpers.

Dat wimperextensions ontzettend handig en tijdbesparend kunnen zijn spreekt voor zich. Het bespaart u een hoop tijd als u s’ochtends geen tijd hoeft te steken in het aanbrengen van make-up. Toch zijn sommige mensen onzeker over het laten zetten van wimpers. Je hoort wel vaker dat mensen bijvoorbeeld bang zijn voor wimperuitval. Tegenwoordig zijn de technieken en materialen echter verbeterd, waardoor kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden. Ook let onze wimperspecialist goed op bij het zetten van de extensions. Sommige mensen hebben broze of dunne en lichte wimperhaartjes, die niet goed geschikt zijn voor extensions. Onze specialist kijkt dan samen met u welke wimpers het beste geschikt zijn om de extensions op aan te brengen.