Het geheim van de sterren en bekend van TV en de glamour bladen. Deze semi-permanente wimperextensions zien we eigenlijk al dagelijks op de televisie zonder dat we het weten. Bekende Hollywoodsterren zoals Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Cameron Diaz en Beyoncé hebben ze.Het effect van wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er natuurlijk, mooi en glamorous uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend.
Begin je er eenmaal aan dan wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien. Het voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer.Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt en niet riskeert om met uitgelopen mascara en oogpotlood uit de zee of het zwembad te komen. Fluweelachtig en sensuele wimpers zonder mascara!
Wimperverlenging is de wereldwijde trend! Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen wil opmaken maar toch goed voor de dag wil komen. Kortom de lange wimpers waar iedere vrouw van droomt!