Manicure & Biab
€ 45,-
Combinatie van Biab nagel behandeling met manicure
Dode huidcellen bij de nagelriem worden verwijderd
Reiniging en verzorging
Polijsten met behulp van een freesmachine
Prachtig egale nagels
Duur 1.5 uur
Direct boeken
Manicure & Biab & Nail Art
€ 55,-
Combinatie behandeling van manicure met biab en nail art. Let op: prijs is vanaf
Dode huidcellen bij de nagelriem worden verwijderd
Reiniging en verzorging
Polijsten met behulp van een freesmachine
Gellak naar keuze
2 nagels naar keuze met nailart
meer nagels nailart prijs in overleg
Duur 2,5 uur
Direct boeken

Voorbeelden manicure behandelingen


Manicure in Hilversum

Een manicure is veel meer dan alleen maar het vijlen van de nagels. Het is een belangrijke ritueel voor uw nagels. Met een professionele en goede manicure zijn uw handen en nagels verzorgd en zien ze er stralend uit.

Voor de manicure behandelingen van onze klanten nemen wij alleen genoegen met het allerbeste. Wij gebruiken professionele producten en zorgen voor een complete verzorging van uw handen.

De manicure behandeling bij Alista Beauty bestaat uit het verzorgen van de nagelriemen, het in model vijlen van de natuurlijke nagels, polijsten en een handcrème naar wens. U kunt er ook voor kiezen om onze klassieke manicure behandeling uit te breiden en uw nagels in een door u gewenste kleur te laten lakken.

Het is ons doel om u te voorzien van een verzorgde en frisse uitstraling. Naast uw gezicht, zijn het de handen die het meest zichtbare deel van uw lichaam zijn. Tevens is een manicure ook een fijne bezigheid om aan uw mentale en fysieke gezondheid te werken, het is een waar ontspanningsmoment en u hoeft even aan niks anders te denken.

Handverzorging middels een manicure is dus geen overbodige luxe. Bij Alista Beauty Schoonheidssalon kunt u uitgaan van een professionele uitvoering van een manicure behandeling in Hilversum, met een persoonlijke benadering en fijne sfeer.
Met een manicure krijgt u mooie, gezonde en verzorgde nagels! Combineer het met een pedicure of verfraai uw nagels met BIAB of gellak. Alista Beauty Schoonheidssalon verzorgd daarnaast ook spa manicure behandelingen, zodat uw verwenbehandeling helemaal aanvoelt als een dagje wellness!

Manicure behandelingen: