wimperextensions-salon-hilversum
Boek direct een Wimperextensions behandeling in Hilversum

24/7 Online een afspraak maken

Om u de rust en aandacht te geven die u verdient, vinden de behandelingen altijd plaats op afspraak. Het maken van een afspraak kan heel eenvoudig online.

Via ons online boekingssysteem kunt u direct zien wanneer er nog plek is voor een behandeling. Na het maken van uw afspraak ontvangt u direct een bevestigingsmail met de afgesproken datum en tijd.

Voordelen van online een afspraak maken:

  • 24/7 online een afspraak maken
  • Kies zelf een geschikte datum en tijd
  • Direct een bevestiging van uw boeking!
  • U ontvangt ook een reminder per sms

Direct na het inboeken van de afspraak ontvangt u een bevestiging per email, welke tevens geschikt is om op te nemen in uw elektronische agenda of kalender. Twee dagen voor uw afspraak ontvangt u van ons een herinnering per email. Het is dus belangrijk dat u de juiste emailadres invult.

Komen de voorgestelde tijden u niet uit of wilt u liever een afspraak maken buiten de openingstijden, dan kunt u ons altijd benaderen voor de aangepaste openingstijden. Wij doen ons best om zo flexibel mogelijk voor onze klanten te blijven!

 

Direct contact

Wilt u toch liever even telefonisch contact voordat u een afspraak maakt? Dat kan natuurlijk ook. U kunt ons uiteraard ook bereiken ook buiten de openingstijden.

 

Verzetten of annuleren

Het komt vanzelfsprekend wel eens voor dat een afspraak niet door kan gaan. Wij hebben hier begrip voor, maar horen dit graag wel zo snel mogelijk. U kunt tot 24 uur van te voren kosteloos uw afspraak annuleren of verzetten. Dit geeft ons de mogelijkheid iemand anders in te plannen. Indien u een afspraak niet op tijd annuleert of verzet, of bij het niet verschijnen op de afspraak, zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelkosten in rekening te brengen.