wimperextensions-salon-hilversum
Boek direct een Wimperextensions behandeling in Hilversum

24/7 Online een afspraak maken

Om u de rust en aandacht te geven die u verdient, vinden de behandelingen altijd plaats op afspraak. Het maken van een afspraak kan heel eenvoudig online.

Via ons online boekingssysteem kunt u direct zien wanneer er nog plek is voor een behandeling. Na het maken van uw afspraak ontvangt u direct een bevestigingsmail met de afgesproken datum en tijd.

Voordelen van online een afspraak maken:

  • 24/7 online een afspraak maken
  • Kies zelf een geschikte datum en tijd
  • Direct een bevestiging van uw boeking!
  • U ontvangt ook een reminder per sms

Direct na het inboeken van de afspraak ontvangt u een bevestiging per email, welke tevens geschikt is om op te nemen in uw elektronische agenda of kalender. Twee dagen voor uw afspraak ontvangt u van ons een herinnering per email. Het is dus belangrijk dat u de juiste emailadres invult.

Komen de voorgestelde tijden u niet uit of wilt u liever een afspraak maken buiten de openingstijden, dan kunt u ons altijd benaderen voor de aangepaste openingstijden. Wij doen ons best om zo flexibel mogelijk voor onze klanten te blijven!

 

Direct contact

Wilt u toch liever even telefonisch contact voordat u een afspraak maakt? Dat kan natuurlijk ook. U kunt ons uiteraard ook bereiken ook buiten de openingstijden.

  • Tel/WhatsApp: 06-43785665
  • E-mail: info@wimperextensions-hilversum.nl

 

Verzetten of annuleren

Het komt vanzelfsprekend wel eens voor dat een afspraak niet door kan gaan. Wij hebben hier begrip voor, maar horen dit graag wel zo snel mogelijk. U kunt tot 24 uur van te voren kosteloos uw afspraak annuleren of verzetten. Dit geeft ons de mogelijkheid iemand anders in te plannen. Indien u een afspraak niet op tijd annuleert of verzet, of bij het niet verschijnen op de afspraak, zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelkosten in rekening te brengen.