manicure-met-gellak-in-hilversum

U bent van harte welkom voor het lakken van uw nagels bij Alista Beauty Salon in Hilversum. Hoe mooi uw nagels er ook uitzien direct na het lakken, ze lijken altijd binnen een paar dagen alweer te beschadigen. Het is daarom zeker de moeite waard om langs een gespecialiseerde salon te gaan voor een mooie en professionele behandeling.

Gellak is een beschermende gel die wordt uitgehard onder uv-licht. Het is een goede vervanging voor uw normale nagellak, of u nu naar een feest gaat, gaat trouwen, op vakantie gaat of wanneer u gewoon een druk en actief leven hebt. Gellak zorgt ervoor dat het tot wel 2 weken perfect en onbeschadigd blijft.

Een behandeling met gellak zal er vrijwel hetzelfde uitzien als een behandeling met normale nagellak. In de salon neemt u plaats in een comfortabele stoel en zullen uw nagels worden schoongemaakt en ontvet. Uw nagelriemen worden teruggeduwd en eventuele velletjes kunnen worden verwijderd waarna de gellak wordt aangebracht.
Naar wens kunnen er meerdere lagen van de gel worden aangebracht voor een extra versteviging. Tot slot brengt nagelstyliste topcoat over de gellak aan om de gellak te fixeren. Vervolgens is het tijd om te drogen. U legt uw handen in de droger en het uv-licht doet zijn werk!


Benieuwd naar een Gellak manicure behandeling? Boek dan snel een afspraak via onze online agenda!