Je wimperextensions blijven 5 tot 7 weken zitten. Dit heeft te maken met de natuurlijke uitgroei (groeicyclus) van je eigen wimpers.

Je wimpers worden haartje voor haartje van een wimperextension voorzien. De extensions worden met een speciaal voor deze methode ontwikkelde lijm bevestigd. Per oog worden er circa tussen de 60 en 100 extensions geplaatst. Dit is afhankelijk van je eigen natuurlijke wimpers.

De één voor één wimperextensions zien er volledig natuurlijk uit en het draagcomfort is groot. Ook blijven de één voor één wimperextensions langer zitten en mocht er een eigen wimper inclusief extension uitvallen dan valt dit nauwelijks op.

Je kunt ermee douchen, zwemmen, sporten, etc. Gewoon doen wat je altijd al deed. De wimperextensions zijn dan ook ideaal voor bijvoorbeeld vakantie!

Je kunt mascara gebruiken op waterbasis geen olie (olie lost de lijm op). Onze ervaring is dat je geen mascara meer gebruikt omdat je wimpers met deze extensions niet alleen langer maar ook voller zijn.

Wij adviseren om na circa 3 weken een zogenaamde refill te laten doen. Door de groeicyclus verlies je van nature je eigen wimpers en daarmee ook je extensions. Om de “volle wimper look” te behouden plaatsen wij dan de extensions weer op de nieuw aangegroeide wimperhaartjes.