U bent bij ons van harte welkom voor een prachtige glamourlook. One by one wimperextensions geven je fluweelachtige en elegante wimpers! Door de wimperextensions lijken je ogen sprekender en groter en versterken je uitstraling. De wimperextensions zijn ideaal voor de vrouw die er zonder opmaken fantastisch uit wil zien. De wimpers blijven flexibel en zacht en beschadigen je eigen wimpers niet als je er zorgvuldig mee omgaat.

Onze wimperspecialisten werken met de merken Beauty Label en Blink. Op ieder eigen wimper haartje wordt een extension geplakt. Die blijven een aantal weken zitten .Je hebt de keuze uit verschillende lengtes en diktes en ook de keuze uit welke krul je graag zou willen .
We hebben alles op voorraad voor je. De eerste behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Na een paar weken kan je terug komen voor een opvul behandeling .Omdat je eigen wimper haartjes om de paar weken uitvallen en weer opnieuw aan groeien moet je ook om de paar weken terug komen om de nieuwe haartjes weer van een extension te voorzien. Je kan met de extensions douchen, zwemmen, sporten naar de sauna enz.