Boek direct een Permanente Make-Up behandeling

De specialisten van Alista Beauty zijn experts op het gebied van permanente make-up.

Bij deze techniek worden de lippen volledig ingekleurd. Dit gebeurt met dezelfde kleur als het lip contour. Ideaal voor lippen met weinig kleur en de wens om altijd gekleurde lippen te hebben. Maar ook perfect voor lippen die de natuurlijke contouren zijn verloren door bijvoorbeeld lipfillers, of van nature een on egale lip rand hebben. Deze techniek zetten we ook in bij littekens en (diepe) rimpels.

Samen met de PMU specialist wordt de juist kleur bepaald. Daarna wordt als eerste de contourlijn gezet om vervolgens de lippen volledig te kleuren met de long-time-liner. De behandeling is niet pijnlijk, wel gevoelig. Er wordt speciale verzachtende gel aangebracht. Voor de kleurtinten zijn er eindeloze mogelijkheden, van zachte transparante tonen zoals nude, soft pinky tinten tot intensere rode, roze of karamel tonen. De kleur wordt altijd volledig naar persoonlijk wensen aangepast door de specialiste. De behandeling geeft je volle lippen, die stralen!

Wij adviseren om 24 uur alvorens de behandeling gaat plaatsvinden geen alcohol en aspirine te gebruiken. Het gebruik van paracetamol is geen probleem. Na de behandeling krijg je een verzorgingscrème en nazorgformulier mee.