Prijs OneByOne Wimperextensions

geplaatst in: Uncategorized | 0
One by One
€ 80,-
Natuurlijke uitstraling
U voelt de extensions niet
1 wimper per 1 eigen wimper
Direct boeken
3D Wimpers
€ 110,-
Mooie volle wimpers
Natuurlijke uitstraling
Aangepast naar wensen
3 - 5 wimpers per 1 wimper
Direct boeken

De afgelopen jaren zijn wimperextensions steeds populairder geworden en zijn er steeds meer mensen op zoek naar informatie over wat wimperextensions precies zijn en wat het verschil is tussen alle behandelingen. Wil je alles te weten komen over wimperextensions en de verschillende type behandelingen, dan ben je bij Luxury Lashes aan het juiste adres! We maken onderscheid tussen drie type behandelingen: One by One, Volume en Hybride. In deze blog kom je erachter welk type behandeling bij jou past! Wimperextensions One by One in Hilversum kunne gezet worden bij AlistaBeauty. 

Wimperbehandeling in het kort

Voorafgaand aan de wimperbehandeling neem je samen met de wimperstylist(e) de verschillende looks, wimperkrullen, wimperdiktes en wimperlengtes door, zodat je een volledige look kan samenstellen die aan al jouw wensen voldoet.

Tijdens een wimperbehandeling worden er op de natuurlijke wimperharen wimperextensions geplaatst. De wimperextensions van Luxury Lashes zijn hol vanbinnen en daardoor minder belastend voor de natuurlijke wimperharen. Daarnaast zijn de wimperextensions afgewerkt met een synthetische cashmere laag, waardoor ze ultra zacht aanvoelen en zeer comfortabel zitten. De wimperbehandeling duurt gemiddeld anderhalf uur en is geheel pijnloos.

Aan het einde van de behandeling neemt de wimperstylist(e) de nazorg met je door zodat je het langste plezier kan hebben van je wimperextensions.

One by One

De One by One methode zorgt voor een elegante en natuurlijke look! Per natuurlijke wimperhaar wordt één enkele wimperextension geplaatst. Deze behandelmethode is het meest geschikt voor mensen die veel wimpers van zichzelf hebben, maar meer lengte willen creëren of voor mensen die een natuurlijke en volle uitstraling willen. Subtiel en chique zijn de kernwoorden van de One by One methode.

Volume

De Volume methode zorgt voor een volle en glamoureuze look! Per natuurlijke wimperhaar wordt één wimperextension geplaatst met maar liefst 3 wimperharen. Hierdoor worden je eigen natuurlijke wimpers verdriedubbeld! Volume wimperextensions hebben een waaierachtige vorm, die zorgt voor een intense en volle blik die niemand ontgaat. Is dit dan super extreem? Nee zeker niet, het moet natuurlijk wel bij je karakter passen. Vaak kiezen klanten die iets meer willen dan een natuurlijke look voor een Volume behandeling. Zij staan versteld van het resultaat dat te bereiken is met Volume methode. Betoverend en intrigerend zijn de kernwoorden van de Volume look.